THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, September 24, 2009

wanginya bau strawberi itu






arini pinky melly nak menggunakan bahasa ganti diri 'saya' menggantikan perkataan 'aku' yg selama ni pinky melly dh gunakan.

bukannya apa,pinky melly dpt tau, sebahagian peminat (ecececeh) belog ni terdiri dikalangan pelajar2 sekolah rendah dan menengah (hi alia,hi angah,hi bebeh)...hehehe..maka tak elok la kalau berbahasa kasar sgt kan. tp utk entri arini jek hoh...esok2 pinky melly akan mengganazzzzzzzzzzz...huhuhu.....

oklah, kita mulakan eh..

tajuk entri di atas berkaitan dgn cerita >>...sbnrnya arini saya dh mula masuk keje.so, utk energize tenaga yg dh berkurangan ditambah malas sgt nk gi keje tu,maka mlm td saya telah membeli 2 buah produk body shop yg sgt wangi.so, pagi ni saya berbau seperti buah strawberi kerana telah memakai mandian dan body butter strawberi. sila rujuk gambar kecil di atas.sekian.


hehehehhe...boring ek..sbnrnya nk upload gambar raya dan cerita raya.tp tak siokk pulak...nak bercerita kena ambik mood gak..takleh nk sebarang aje..nanti uollss boring plaks.heee..
walaupun berbau wangi spjg hari ( bkn promoter body shop ok?),tp mood nk keje tu tetap susah nk dtg.sgt susah.dh la sorang2 kat partition tu,pastu sunyi..menambahkan rasa mengantuk. yg ada cumalah siaran hotfm lebih hangat dari biasa menemani saya...dan lagu2 raya yg berkumandang menambahkan keboringan saya di tahap dewa tertinggi.
apapun keje tetap kena buat walaupun menguap 18 ratus kali!....thn ni saya berazam utk mendapat prestasi cemerlang seterusnya mendapat kenaikan gaji 8%.saya harap bos saya dpt membaca belog ini dan memahami azam saya.lepas tu tak reti2 nak bg repo yg baeekkk ke? tp malangnya bos saya tak tau saya ada belog yg best camni.huhu...dan saya perlu meneruskan keje2 saya(wpun mengantuk gilerss bebeng) sehingga pukul 5 dan saya telah punch out pukul 5.04 minit ptg td. mlm kang nk sambung ok. bubye






2 comments:

mummy said...

hahahah! tak hagak2 mintak naik gaji tu!!!

mAmA_nAjmy said...

huhu..sgt desperate nk dpt melintang menegak!..selama arini dpt melintang pukang aje! mana aci!