THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, September 25, 2009

huru hara di pagi raya




oohhh..sangat lambat entry ni aku post kan. dh dkt seminggu nk raya, br skg dapat bukak cerita pasal raya.

raya sungguh best sebab dapat berkumpul ramai 2*ekceli family kitorg not that ramai*.tp tetap best sbb sejak dua menjak ni jarang sgt dpt berkumpul mcm tu. walaupun keluarga kecik, tp tahap keharubiruannya sama dgn keluarga yg besar MALAH, kebih haru biru aku rasa. suara iman+suara hariz+suara bebeh =gempa bumi..huhuhuuh....tu blm masuk keluarga pakngah yg tak bersama kitorg di mlm raya aritu.kalau tak..sendiri mau ingat lorrr..!

tp mlm raya tu takder pape yg spesel.slalunya ada takbir raya dr org2 kampung..tp dah 2 thn ni kot ,mmg tak ada dah.best jugak takder,sbb nanti nk menunggu penduduk kampung tu dtg sangatlah lewat kdg2 nak dekat pukul 12 mlm baru turn umah nenek aku..so boring..maka, mlm raya tu adalah acara bebas bg kitorg sumer.aku pn sampai kampung dh nak dekat berbuka puasa..tau aje la nak mengerjakan budak2 2 org tu..sangatlah seksa..*berpeluh*....kitorg start siapkan diorg dr pukul 4 ptg,tp hanya pukul 6 ptg baru dpt bertolak balik kg!!!!! itupun bj2 dh packing mlm sebelum..kalau tak, mau pukul 8mlm tak bertolak lagik!hhhmmm...


tu cerita time raya eve.


pagi2 raya plak,mmg wajib ada sesi bermaafan dan bergambar2....tiba2 iman buat hal takmo bergambar tapi nk kuar jalan2 naik keta... APAHAL?...geram mmg tak hengat la.kaber line baeekkk punya...ntah kenapa mood dia mmg tak elok pg tu...so, gamabr2 yg diambik mmg hampas2 belaka.aku berangan nk frame kan gambar raya kali ni..nampaknya misi gagal sbb takder SEKEPING pn yg sesuai utk diframe kan..sungguh rugi,kerana yg terjadi,telah terjadi tak mungkin diulangi lagi..uhukkssss..
tgk aje la gambar2 di atas..kitorg tak sempat nk bergambar 4 beranak ... langsung takder..
apa yg ada ialah gmbr iman meronta2.

hhmm...perlukah haku hambik gambar lain?


2 comments:

mummy said...

yg pasti tahun depan kita amik gamabr dulu, br salam2. bebudak ni mn tahan disuruh itu ini lama2. tu yg hangin satu badan tu! len kali, kit abergamabr dulu, pastu soh depa relax. kalau tak, meroyan mcm thn ni la!

mAmA_nAjmy said...

susah jugak camtu.apakata mlm raya kita bersalam2an..esoknya sesi bergambar aje.ok tak? kita kena plan baeekk punya utk thn depan.dh takmo jadik mcm thn ni..sangat hampas!