THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, September 25, 2009

gambar sengal...





hahaha..saje nk tunjuk gambar kitorg snap di pagi raya.snap sendiri ok....ni la satu2nya gambar kitorg berdua sejak bila aku pn dh tak hengat.

aku post gmbr ni senyap2 tau..jgn bgtau mady..nanti mesti dia jegilkan mata sbb dia tak suka gambar ni sbb nampak lemak kat dagu dia...hada haku kesah??hahahhahaha....abis,dah berlemak sana sini, nk sorok camaner lagik??? gamabr kut mana pn tethappp akan nampak lemak bang oiii...!!

eh, gambar ni nak dedicate kat dia la sempena 31th birthday on 22nd september aritu. kitorg seperti biasa sgt simple,tanpa apa2 celebration ... rasanya aku tak wish pn dia aritu...AMPUN!...hahahhaha...so, entry ni khas utk suami terchenta ..semoga dikurniakan kesihatan yang baik,dimurahkan rezeki (supaya haku dpt menghakis dan mengikis...:P) dan diberikan kebahagiaan di dunia dan di sana nanti,Insyaallah....
hehehe..tp yg kelakarnya laki aku tak sedar pn kewujudan blog ni...so,apa ertinya uchapan akakk kat atas tuh??hahahahaha....



3 comments:

Fasya said...

aww sweet nyer :P
lemak? xde pun :P
haha :D

menghakis dan mengikis? hebat ar kaklong ;) haha

mummy said...

waaa....dah berikan2 plak blog ni! so fishy la Kak long!!! Weei, patutnye kita kumpul raya ari tu, buat satu kek utk Mady ngan Bebeh, nyanyi ramai2! apara!Bebeh rasanye tak buat birthday party la.

mAmA_nAjmy said...

aawww..sengal la fara..bknnya sweet.huhuhu..
menghakis dan mengikis adalah kerja kita okeh!
lupa la nk celebrate aritu...kalut sgt..kesian kat bebeh.!